Vi kör alla typer av taxiresor men ni behöver boka i förväg. Kolla längre ner så ser ni många olika resmål med priser. Om ni inte hittar den resan ni vill göra så skicka en prisfråga från kontaktsidan. Vi har alla våra minibussar med trepunktsbälten och vi har bra bakåtvända barnstolar och bälteskuddar. ( Se bilder på barnstolar längre ner på sidan)

Ni får alltid bekräftelse senast inom 24 timmar men oftast snabbare, på mail att resan är bokad. Om ni inte fått bekräftelse så gör en ny bokning!

All betalning sker direkt och kontant till taxichauffören.

Bokningar senast 18:00 dagen före (Thailandstid) för resa före kl 12.00 dagen efter! Snabba order ring 081-7040648 men kan då inte garantera taxi. 

Vi ordnar kvitto till försäkring om ni behöver åka till sjukhus

Om ni vill se på film eller lyssna på musik måste ni ha med egen utrustning för det, inte alltid vi kan garantera att det fungerar i alla taxi.

taxiaugentip

  • Chauffören möter Er vid meeting point gate 3 på insidan med skylt med ert namn och han/hon har en röd hatt/keps på sig så ni skall hitta honom lätt. Följ skyltarna meeting point efter det ni kommer ut efter att ni hämtat era väskor.
  • Om Taxin inte skulle komma på utsatt tid, vänta inte mer än 5 minuter. Ring i så fall på följande nummer, Auengtip 081-7040648
  • Alla våra taxi har trepunktsbälten och chaufförerna kör lugnt och säkert

bilbarnstol1bilbarnstol2bilbarnstol3