Denna mycket fina villa som ligger på ett av Thailands  finaste och bäst skötta område som heter Blue Mango. Villan är på 340 kvm innehållande 4 sovrum på övre plan plus 1 sovrum på nedre plan med eget badrum i varje rum 3 rum med dubbelsäng och 2 rum med 2 enkel bäddar. Det största sovrummet med 50 tums-TV.  Självklar finns det AC i varje rum. Totalt 5 badrum finns det. Egen pool på 10×4 meter djup 1,2 i en ända och 1.80 i den andra. Med vattenfall där man kan sitta på en sten under vattenfallet och få skön vattenmassage. Ni kommer att ha tillgång till ca 310 kvm inomhus. Huset ligger endast 100 meter från den 4 km långa fina stranden.

På nedre plan finns stora härliga ytor för att umgås på och där finns en 65 tums TV. Ett stort runt matbord med plats för 10 personer med snurrande mittdel. Köket i europeisk stil med ugn, mikro, spis med induktion och separat gasspis och diskmaskin. Separat kyl och frys samt Tvättstuga.

Fiber finns i huset.

Laem Mae Phim är en liten fiskeby med många fiske restauranger, men det finns även Europeisk mat. Detta är inget hålligång ställe, finns inga go go barer. Här njuter man av lugnet. Finns många olika nationaliteter som har hus och lägenheter men Svenskar är det flest av. De flesta som kommer hit kallar det för paradiset och återkommer år efter år.

Det är nära till Ko Samet om man vill åka över dit över dagen eller stanna några dagar! Sköldpadd ön ligger också strax utanför där de föder upp sköldpaddor.

Svenska kungaparet har vänner som har hus i byn och de har varit här vid flera tillfällen.

Vi har egen taxiservice www.maephim.org på den sidan ser ni både taxipriser och ni har där också bokningsformulär. Fler bilder finns om intresse finns.

Gå även in på Facebook där finns många sidor om Mae Phim.  Där finns också vår taxi sida Hasses & Auengtips Taxi.

Gå även med i Facebook gruppen Mae Phim Paradiset.

Kontata mig för pris på hansberg4@gmail.com