Mae phim
Fler bilder finns längst ner på sidan

Denna mycket fina villa som ligger på ett av Thailands  finaste och bäst skötta område som heter Blue Mango. Villan är på 340 kvm innehållande 4 sovrum på övre plan med eget badrum i varje rum 3 rum med dubbelsäng och 1 rum med 2 enkelbäddar. Det största sovrummet med 50 tums-TV. Det finns också 2 hopfällbara sängar så totalt kan det bo 10 personer i huset. Självklar finns det AC i varje rum. Egen pool på 10×4 meter djup 1,2 i en ända och 1.80 i den andra. Med vattenfall där man kan sitta på en sten under vattenfallet och få skön vattenmassage. Ni kommer att ha tillgång till ca 310 kvm inomhus. Huset ligger endast 100 meter från den 4 km långa fina stranden.

På nedre plan finns stora härliga ytor för att umgås på och där finns en 65 tums TV. Ett stort runt matbord med plats för 10 personer med snurrande mittdel. Köket i europeisk stil med ugn, mikro, spis med induktion och separat gasspis och diskmaskin. Separat kyl och frys samt Tvättstuga.

Laem Mae Phim är en liten fiskeby med många fiskerestauranger, men det finns även Europeisk mat. Detta är inget hålligång ställe, finns inga go go barer. Här njuter man av lugnet. Finns många olika nationaliteter som har hus och lägenheter men Svenskar är det flest av. De flesta som kommer hit kallar det för paradiset och återkommer år efter år.

Det är nära till Ko Samet om man vill åka över dit över dagen eller stanna några dagar! Sköldpaddsön ligger också strax utanför där de föder upp sköldpaddor.

Svenska kungaparet har vänner som har hus i byn och de har varit här vid flera tillfällen.

Vi har egen taxiservice www.maephim.org på den sidan ser ni både taxipriser och ni har där också bokningsformulär. Fler bilder finns om intresse finns.

Gå även in på Facebook där finns många sidor om Mae Phim.  Där finns också vår taxi sida Hasses & Auengtips Taxi.

Gå även med i Facebook gruppen Mae Phim Paradiset.